Sunday, April 15, 2012

'Koran in elk huis' als een bedreiging van de veiligheid naar Duitsland

Religieuze en politieke activiteit door moslims als een ‘veiligheidsprobleem.” De anti-islamitische vooroordelen onder de Europese en Amerikaansepolitie-en veiligheidsdiensten uit zich in wat wordt gezien als een bedreigingen wat is als geen bedreiging. Wanneer een moslim gruwelijke misdadenpleegt, is dit ”terrorisme” en “lone wolf jihad,” maar als een niet-moslimsoortgelijke gruwelijke misdaden begaat, de verklaringen liggen inkrankzinnigheid of een “woede probleem.” Van Duitsland hebben we nu hethebben laatste voorbeeld van hoe de religieuze en politieke activiteiten van de moslims een “security probleem.” Gezien het feit dat religieuze enpolitieke activiteit van moslims nu zijn een deel van vertekende “radicalisering modellen” is het niet moeilijk om te zien waarom een salafistische moslim prediker is nu een bedreiging voor de Duitse nationale veiligheid vanwege zijn “Koran in elk huis” campagne “Nee - niet een of ander pleidooi van”. jihad ”die salafisten vaak worden beschuldigd van (er zijn verschillende types van salafisten, je weet wel) - nee – maar eencampagne om pass out 25 miljoen Duitse taal korans.

Wat is ongelooflijk is hoe de ”christen-democraten” in Duitsland hebben”geslagen” Deze campagne, waaronder een aantal ”christen-democraten” in eigen christelijke Angela Merkel Democratische Unie, en hebben opgeroepen deze campagne een ‘daad van agressie. ”Terwijl de Duitse regering dat er niets illegaals aan het flauwvallen van religieuze teksten, zien we nog steeds het idee dat de religieuze en politieke activiteiten van de Europese moslims is een beveiligingsprobleem dat valt onder het discours van ”terrorisme en nationale veiligheid.“

[youtube id="UdzR2U0uXQ0" w="250" h="200"]

We moeten niet vergeten dat dit hetzelfde Duitse intelligentie die niet (ofover het hoofd gezien) de moorden van grotendeels Turkse winkeliers doorde zogenaamde nationaal-socialistische ondergrond. Als de terroristische groep niet had geblunderd een bankoverval, dan zouden ze nog steeds op vrije voeten? Zou de video van de moord op het slachtoffer zijn geleverdaan de islamitische gemeenschap centra en media, zoals de terroristische groep van plan was?

We zien ook de Duitse inlichtingendienst betrokken bij spionage en het demoniseren van de Yes “Koran in elk huis campagne.” - Mensen - dit ishetzelfde Duitse intelligentie die niet (of “over het hoofd gezien”), de moorden van voornamelijk Turkse winkeliers en bomaanslagen schuld vande radicale rechts als ”Turkse maffia.”

Duitsland blijft blind zijn in het rechteroog. Tegelijkertijd heeft de Sehitlikmoskee in Berlijn zijn onderworpen aan vier brandstichtingen van de afgelopen drie jaar. Afgelopen zaterdag, de moskee was onderworpen aan een ”verf aanval” en het beledigen van foto’s werden achtergelaten. Demoslimgemeenschap heeft herhaaldelijk verzocht om meer veiligheid in het gezicht van bagatelliseren van Angela Merkel van de anti-moslim geweld in het land. Well - omdat leden van Merkel’s CDU het overlijden beschouwenuit korans als “agressie” kunnen we zien waarom de islamitische gemeenschap wordt gezien als niet voor bescherming in aanmerking. Demoslimgemeenschap is niet alleen niet waardig of bescherming, maar het is een ”verdachte gemeenschap” die ook niet wordt beschouwd als eenonderdeel van de grotere Duitse nationale gemeenschap.

Dus, dit is waarom we hier zijn weer. We zien de wettelijk beschermdereligieuze activiteit van moslims in Europese landen gedefinieerd als een “veiligheidsprobleem.” We hebben hele regio’s van Duitsland wordt gedomineerd doorgeradicaliseerde rechtse, neo-nazi en etnische zuivering - Terwijl de Duitse inlichtingendienst houdt zich bezig met dit ene predikant voorbijgaan uit korans?

Het is duidelijk dat de Duitse staat en de Duitse nationale inlichtingendiensten gewoon niet hebben pijnlijke lessen geleerd na de ontdekking van de nationaal-socialistische ondergrondse terroristische groep bracht internationale schande voor de Duitse natie. We zien nog steeds moslims en hun gemeenschap als verdacht en welke zouden moeten wettelijk worden beschermd religieuze en politieke activiteitengedemoniseerd en gecriminaliseerd.

Het is het discours, dom! Aan de wortel van dit probleem van ”terrorismediscours” die door ”islamitische jihadisten” en de Staat (de Duitse Staat)domineerde het domineren veiligheid Definer en acteur. De Duitse staat en zijn acteurs horen alleen maar van die ”experts” en media die te zijner keuze, met uitsluiting van anderen bekeken (met inbegrip van deze auteur) en deze uitsluiting wordt uitgebreid de rechten van de mensverantwoordelijkheden en verantwoordelijkheden als Europese liberale democratie van de rechtsstaat het voldoen aan de veiligheidseisen van de islamitische (Turkse) gemeenschap. De Moslim-Turkse gemeenschapwordt ook uitgesloten van de discussie over veiligheid, als moslimgemeenschappen in heel Europa zijn uitzicht als een bedreiging en verdachte gemeenschappen. Door dit soort discours over ”veiligheid en terrorisme”, de Duitse staat, net als de Franse staat en Nederlandse staat,er niet in slaagt om te voldoen aan haar verplichtingen als de Europese landen en beschaafde leden van de internationale gemeenschap.

Crosspost - http://criticalterrorism.com/2012/04/11/koran-in-elk-huis-bedreiging-veiligheid-duitsland/

No comments:

Post a Comment

Comments are strictly moderated to maintain blog civility, so write your comment wisely!